Even voorstellen: Pim van Strien

Pim is nu nog nog woonachtig in Amsterdam, maar hij verhuist eind augustus met zijn gezin naar Haarlem. Door de koppeling van een Tweede Kamerlid aan elk netwerk zijn er korte lijnen met Den Haag en kan er makkelijk contact worden gelegd. In deze rol zal Pim benaderd worden om deel te nemen aan evenementen van ons netwerk en ons te informeren over zijn werkzaamheden in de kamer.

Quote van Pim:


“De wonderlijke volheid van het leven ervaren.”
 
“Vanuit de Kamer en vooral vanuit het land, wil ik bijdragen aan een overheid die kansen creëert i.p.v. hindernissen opwerpt.
Bouwen aan een Nederland waarin wij állemaal, of we nu ouders, singles, ondernemers, zzp’ers, werkgevers, werknemers, wetenschappers of doeners zijn, zo véel mogelijk kansen krijgen om ons zo vér mogelijk te ontwikkelen. 
Waar we de beste versie van onszelf kúnnen – en dúrven te zijn. Waar we chagrijn om dat wat niet goed is, energiek en ondernemend omzetten in dat wat wél werkt. Zo dragen we bij aan de ontwikkeling, kracht en veiligheid van onze samenleving als geheel. Nú en voor onze kinderen. 
Hóe we dat gaan doen? Die vraag is door corona actueler dan ooit: de samenleving zal zich opnieuw moeten gaan zetten. Er is veel onzekerheid. We zoeken met z’n allen naar een nieuwe dynamiek. Ik ga me ervoor inzetten dat die nieuwe dynamiek er één is van onderling contact, positiviteit, van kansen creëren én pakken en van vrijheid en verantwoordelijkheid geven.”