Trainingen

De VVD is de grootste partij van Bloemendaal en dat willen we ook graag zo houden. In maart 2014 zijn er weer gemeenteraads verkiezingen, daarna volgen die van de provinciale staten. Het is voor ons – als bestuur van de afdeling – van het grootste belang dat wij over kandidaten beschikken die een rol als gemeenteraadslid of vertegenwoordiger in een ander VVD-gremium adequaat kunnen en willen uitvoeren. En van belang is ook de (nieuwe) leden meer bekend te maken met de VVD, haar ideologie en haar doelstellingen. Trainingen en opleidingen zijn daarvoor geëigende middelen.

Als vice-voorzitter van de afdeling ben ik onder andere belast met training en opleidingen. Deze kunnen liggen op het gebied van politieke oriëntatie (liberale kernwaarden, ontwikkeling van het liberalisme, liberale denkers en visies etc.) of professionele vaardigheden (discussie-, presentatie- en onderhandeltechnieken, omgang met de media etc.) Kortom een scala van mogelijkheden.

Mijn vraag aan u is simpel. Hebt u belangstelling voor bovenstaande meldt het aan mij en het zou de VVD niet zijn als we ook niet bereid zouden zijn een financiële bijdrage te leveren aan uw training of opleiding. Mocht u nog verdere vragen of opmerkingen dan hoor ik die graag.

Met vriendelijke groet,

Robert Heerze
Vice-voorziter VVD Bloemendaal

vice-voorzitter@vvdbloemendaal.nl