Onze kandidaat voor de Waterschappen: Rolf Harder!

Het waterschap is meer dan een acceptgiro! Voor veel van onze inwoners in Rijnland is het waterschap niet veel betekenisvoller dan een acceptgiro die jaarlijks in de bus valt. Voor mij gold dat net zo. Het waterschap Rijnland zal er wel verstandig mee omgaan. Tot de grote renovatie van de sluis Spaarndam, een waterschap icoon in ons gebied. Tussen 2009 en 2011 is de sluis volledig vernieuwd met een fors budget van een kleine 20 miljoen euro. Het resultaat mag er zijn, een lust voor het oog. Wel jammer dat door een sluis schepen moeten kunnen varen… daar is helaas veel te weinig rekening mee gehouden. Zowel tijdens de renovatie als na ingebruikname, voor de scheepvaart geen verbetering!

Als regelmatig gebruiker van de sluis bekroop mij een ‘kan niet waar zijn’ gevoel. Reden genoeg mij direct grondig in het waterschap te verdiepen.  Het wordt hoog tijd onze belangrijke regio beter vertegenwoordigd te laten zijn en stel mijzelf met ambitie kandidaat voor de VVD waterschap fractie.

Ik sta voor de kernthema’s veiligheid (droge voeten), lage lasten en een betere communicatie (luisteren!) om problemen, zoals in het voorbeeld van de sluis Spaarndam, voor te blijven. Uw acceptgiro kan wel wat meer rendement gebruiken! Mijn voorgestelde plaats is, pas als tweede Noord-Hollander(!), nummer 8. Ik vraag uw steun deze positie te verbeteren in de VVD ledenvergadering van het waterschap op 25 november aanstaande om 20.00u bij Dekker Warmond, Veerpolder 14 (2361KV) Warmond. Ik verzoek u hierbij aanwezig te zijn en hoop met uw stem op een verkiesbare plaats bij de eerste 4 tot 5 kandidaten.


Uw stemt telt, juist nu!


Rolf Harder