PERSBERICHT Martijn Bolkestein volgt Peter Boeijink op als fractievoorzitter van de VVD in Bloemendaal

De fractie en het bestuur van de VVD in de gemeente Bloemendaal maken bekend dat Martijn Bolkestein de huidige fractievoorzitter Peter Boeijink per a.s. 1 januari 2015 zal opvolgen.

Peter heeft de afgelopen 6 jaar de fractie geleid. Door de toenemende werkdruk van zijn eigen bedrijf, het vele reizen dat daaraan is gekoppeld, en de wens om op tijd de opvolging in te vullen, is er een natuurlijke situatie ontstaan om die wisseling van de wacht per het nieuwe jaar te realiseren. 

Peter is verheugd met Martijn als opvolger en denkt dat hij het liberale VVD-geluid overtuigend zal laten klinken. Martijn: “Ik ben blij met het vertrouwen dat mijn fractiegenoten in mij hebben gesteld. Ik ben pas sinds maart lid van de gemeenteraad en een van mijn eerste prioriteiten wordt dus het opbouwen van een goede relatie met de andere fracties.”

Het bestuur heeft met de fractie geconstateerd dat dit een natuurlijk moment is voor de overdracht van het fractievoorzitterschap. "Peter heeft gedurende 6 jaar de fractie met grote inzet, betrokkenheid en een strategische visie geleid. Tijdens deze periode zijn belangrijke projecten in de gemeente Bloemendaal gerealiseerd. Wij zijn zeer dankbaar voor zijn bijdrage", aldus Marlène Jans, voorzitter van de VVD-afdeling in Bloemendaal.

Peter blijft als fractielid binnen de fractie actief.

 

Namens de VVD Fractie en VVD Bestuur

Peter Boeijink

Marlène Jans

op de foto: Martijn Bolkestein