Raadslid Erik Albers treedt terug

Persbericht VVD Heemstede

Heemstede, 19 september 2014

Raadslid Erik Albers treedt terug

In de aanstaande Raadsvergadering van 25 september 2014 van de Gemeente Heemstede vindt een wisseling plaats van twee raadsleden van de VVD Heemstede. Erik Albers, woordvoerder Commissie Ruimte, lid van de Auditcommissie en plaatsvervangend voorzitter Commissie Ruimte, zal terugtreden.

Michel Radix, de volgende op de kieslijst van de VVD Heemstede, neemt zijn plaats als woordvoerder voor de Commissie Ruimte in. Het lidmaatschap van de Auditcommissie en een eventueel plaatsvervangend voorzitterschap van de Commissie Ruimte zal nog nader worden ingevuld.

Erik heeft  in goed overleg aangegeven dat de zorg voor zijn moeder, het door de week voor Defensie bij de NAVO in BelgiĆ« gestationeerd zijn,  en zijn gezinsverantwoordelijkheden, het momenteel onrealistisch maken om zijn raadslidmaatschap in te vullen. Wij steunen Erik Albers in deze zware beslissing. Wij zien hoe hij met zijn tijd moet goochelen maar altijd zorgvuldig zijn raadswerk voorbereidt. In de loop der jaren heeft Erik zich als Ruimte en Middelen specialist geprofileerd.

Het VVD bestuur en zijn fractie danken hem enorm voor zijn inzet voor de lokale politiek en ons fractieteam.  Ook al treedt Erik af, hij blijft meedenken met onze afdeling en op de kieslijst staan.

VVD Heemstede,


Fractievoorzitter

Eveline Stam