Kiezers Bedankt!

Goede verkiezingsuitslag voor VVD en Heemstede

 

Op 18 maart 2015 kon de kiezer twee stemmen uitbrengen in drie verkiezingen. Immers, naast de stem voor het waterschap bracht de kiezer een dubbele stem uit voor de Provinciale Staten. Die geldt namelijk ook voor de Eerste Kamer.  De Heemsteedse kiezer heeft bij deze verkiezingen vooral op de VVD gestemd.

 

Op de VVD stemde 30,8%, ruim meer dan op de nummer twee D66 (19,3%) en nummer drie CDA (11,3%). De Heemsteedse kiezer droeg zo een stevig steentje bij aan de winst van de VVD in alle drie verkiezingen: De VVD bleef de grootste partij in Noord-Holland en de Eerste Kamer en werd de grootste partij in het waterschap Rijnland.

 

De uitslag was in Heemstede ook gewoon goed. 30,8% Van de stemmen is historisch gezien een mooie uitslag voor Heemstede. Opvallend is dat de VVD voor het eerst in Heemstede een hogere score haalt dan in Bloemendaal. Misschien kunnen we dat als een kleine aanwijzing zien dat de kiezer in Heemstede tevreden is met de prestaties van de VVD. Ook lokaal.

 

De VVD houdt koers in Nederland en in Heemstede, in de provincie en in het waterschap. Wij willen een overheid die bescheiden is in zijn rol, zuinig is met geld, zaken goed organiseert en waar nodig hervormt en die mensen ruimte en verantwoordelijkheid geeft. Veel dank aan onze kiezers voor hun steun hierbij!

 

Met een liberale groet namens het hele VVD campagneteam